Cookie preferences
SettingsI accept
Nicoverken voor 8e seizoen co-sponsor Sparta

Pusblished on: 6 juli, 2020

Nicoverken voor 8e seizoen co-sponsor Sparta

SCHIEDAMS BEDRIJF OOK KOMEND SEIZOEN ZICHTBAAR OP DE TENUES

NICOVERKEN en Sparta Rotterdam hebben overeenstemming bereikt om het co-sponsorschap te verlengen. Hierdoor staat het Schiedams familiebedrijf voor het 8e seizoen op rij op de rug van de tenues van Sparta Rotterdam en is daarmee het bedrijf wat het langst haar naam heeft verbonden aan het shirt van de Kasteelclub.

De Schiedamse onderneming, die internationaal opereert op het gebied van ship repair, marine equipment en filling & packaging kijkt namens de gebroeders Erik en Jeroen van Krugten uit naar het nieuwe seizoen: De terugkeer in de Eredivisie is ons afgelopen seizoen uitstekend bevallen. Het seizoen is weliswaar niet volledig uitgespeeld, maar dat neemt zowel het zakelijke als sportieve goede gevoel niet weg. Ondanks de onzekere tijd waar veel ondernemingen mee kampen, kijken wij ook nu al uit naar een nieuw Eredivisieseizoen en zijn wij trots om al zo veel jaren bekendheid voor ons bedrijf te genereren op het mooiste tenue van Nederland.

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta, is gelukkig met de contractverlenging. Na de verlenging van D&S Groep als hoofdsponsor zijn wij verheugd om met NICOVERKEN de volgende tenuesponsor langer aan ons te binden. NICOVERKEN heeft vaker hun trouw uitgesproken en dat zij dat in deze tijd wederom doen, geeft mij een bijzonder gevoel en bovendien vertrouwen voor de aankomende periode. Acht jaar hun bedrijfsnaam op het shirt is iets waar wij met recht trots op mogen zijn!