NICOVERKEN OOK KOMEND JAAR CO-SHIRTSPONSOR

May 12th 2016

NICOVERKEN OOK KOMEND JAAR CO-SHIRTSPONSOR

Sparta Rotterdam heeft met NICOVERKEN overeenstemming bereikt over een verlenging van het co-shirtsponsorschap. De internationaal opererende onderneming uit Schiedam, die actief is op het gebied van ship repair, marine equipment en filling & packaging, pronkt nog minimaal één seizoen op de rug van het Sparta-shirt.

“NICOVERKEN is sinds 2010, het jaar dat Sparta Rotterdam degradeerde naar de Jupiler League, verbonden als sponsor aan de club. In deze zes jaar sponsorschap is de band tussen beide partijen enorm hecht geworden en zien wij, na een topjaar met het kampioenschap als beloning, het komende seizoen in de Eredivisie met veel vertrouwen en plezier tegemoet,” aldus Jeroen en Erik van Krugten namens de directie van NICOVERKEN.

Dave van der Meer, commercieel manager van de Kasteelclub, waardeert de trouw van Sparta’s co-shirtsponsor: “Zoals NICOVERKEN de afgelopen jaren op de LED-Boarding in het Sparta Stadion heeft getoond zijn zij ‘Bij néérlaag of victorie’ trots shirtsponsor van Sparta Rotterdam. Het waren de afgelopen jaren niet de makkelijkste jaren om verbonden te zijn als shirtsponsor aan Sparta Rotterdam. Daarom is het voor onze belangrijkste partners extra mooi om het afgelopen seizoen met het kampioenschap te besluiten en ze volgend jaar exposure te geven op Eredivisieniveau. De media-aandacht voor Sparta Rotterdam zal nog hoger zijn dan het afgelopen seizoen en dit is goed voor beide partijen.”

Back to overview