Cookie preferences
SettingsI accept
Nicoverken blijft co-sponsor Sparta Rotterdam

Pusblished on: 16 juni, 2017

Nicoverken blijft co-sponsor Sparta Rotterdam

NICOVERKEN blijft co-sponsor Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam en NICOVERKEN zijn het eens geworden over de verlenging van het co-shirtsponsorschap. De internationaal opererende onderneming uit Schiedam, die actief is op het gebied van ship repair, marine equipment en filling & packaging, is ook volgend jaar op de rug van de Sparta-shirts te zien.

 ‘In het jaar dat we wij degradeerden sloot NICOVERKEN zich bij ons aan??™, herinnert commercieel manager Dave van der Meer zich, ‘en in de Jupiler League-jaren zijn zij ons altijd trouw gebleven. Dat zorgt ervoor dat er een hechte band tussen beide partijen is ontstaan. Hierom zijn wij erg gelukkig dat we wij ook het komende seizoen samen kunnen werken.

Jeroen en Erik van Krugten, directieleden van NICOVERKEN, zijn eveneens tevreden met de verlengde overeenkomst. ‘Wij zijn altijd vierkant achter Sparta blijven staan, ook in de zware Eerste Divisie-jaren. Het afgelopen jaar zagen we dit beloond met voetbal op het hoogste niveau waar de exposure enorm toenam en mensen onze naam steeds vaker herkenden zijnde co-sponsor van Sparta. NICOVERKEN wordt tegenwoordig in een adem genoemd met Sparta, dus wij zijn erg gelukkig om er nog een seizoen aan vast te kunnen plakken.
bron: sparta-rotterdam.nl
f
oto: Carla Vos